minä

Kuka on Noora? Tähän pitäisi ilmeisesti nyt kirjoittaa joku tylsä esittelyteksti. Olen 23-vuotias helsinkiläistyttö, jonka Stadi päättyy sinne minne sporakiskotkin. Suoritan yhä hitaalla tahdilla kursseja Eiran aikuislukiossa, ja tulevaisuus lukion jälkeen on vielä aika avoinna. On vanhemmat, kaksi pikkusiskoa ja koira.

Blogia olen kirjoittanut vuodesta 2010. Ensimmäinen blogini Too shy to scream pyöri anoreksiani ympärillä, mutta tulin lopulta siihen tulokseen, etten halua käsitellä sairautta niin julkisesti. Toki syömishäiriö kulkee mukanani vielä pitkään, mutten enää koe tarpeelliseksi kertoa siitä kovin avoimesti netissä.

Olen eläinrakas ja yllättäen lempieläimeni on hamsteri. Mulla on ollut kaksi syyrialaista ja kaksi talvikkoa ja tulevaisuudessa, kunhan pääsen taas muuttamaan omaan asuntoon, aion hankkia vielä pienen syrkki-vipeltäjän.
Meidän cairnterrieri-neiti nimeltä Luna asuu tällä hetkellä suurimman osan aikaa siskon luona, mutta siitä on suuri ilo aina kun se käy meillä hoidossa. (Nyt tätä kirjoittaessani koira pyydystää pölyhiukkasia auringossa.)

Lakto-ovovegetaristi olen ollut reilut kahdeksan vuotta, eli eläinkunnan tuotteista käytän vain maitoa ja kananmunia. En oikeastaan ikinä ole pitänyt punaisesta lihasta, mutta kasvissyöjä olen eläinoikeusien takia. Juon mieluummin teetä kuin kahvia, mielellään mustaa jättimukista maidon kanssa.

Tykkään pöllöistä, Ugly dolleista, muumeista ja muumimukeista, tatuoinneista, lävistyksistä, hiusväreistä, Harry Pottereista, kauhuleffoista, kirjoista, livemusiikista (Billy Talent & Haloo Helsinki! ♡), Sprite- ja Cokis zerosta, hyvästä ruoasta ja vaikka mistä.

Olen aika suorasanainen ja ajattelen usein vasta jälkeenpäin mitä tuli sanottua. Multa saa aina rehellisen mielipiteen. Kuvittelen olevani harkitsevainen, mutta toimin hetken mielijohteesta. Mut saa liian helposti puhuttua mukaan tekemään mitä vain. Keikoilla käynti, shoppailu, valokuvaus ja matkustaminen on kivaa. Oon ujo, mutta puhun liikaa. Mielipiteitä on ja ei ole. Maailmanparantaja pienillä teoilla.

Yritän elää, vaikka aina ei jaksaisi olla positiivinen. Päivä kerrallaan ja kiinni hetkessä

1 kommentti:

  1. oot niin ihana että mua itkettää, ja muumit ja lävistykset for life! lähetän sulle halin, oot ihan huippu :3

    VastaaPoista